Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isen öppnar sig

den öppnade sig mot vinterslutet helt plötsligt
isen
och istället för vitt glittrade det nu blått från fjorden
och hur fan svanarna nu kunde veta vad som hänt förblir en gåta men dagen efteråt kom de bara dragande i böljande band i siluett mot himlen
man kunde tro de var synska




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-25 20:59



Bookmark and Share


  Minkki VIP
tack för bilderna du ger med dina ord, de löper lätt som ett talflöde
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP