Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen vår här ännu, den kommer att dröja.


Mellan vinter och vår.

Här där jag lever håller sig vintern kvar.

Cirka åttio centimeter snö ligger vit.

Nu är det så fint med längdskidåkning.

Även pimpelfiske på isen i solen.

Det bästa är när man får plocka fram
kaffetermosen och de goda mackorna.

Jag tycker om denna tid mellan vinter och vår.

Vi väntar ju på något underbart nu framöver.
Det porlar snart i bäckarna.

Blåsippor och vitsippor lyser som små solar.

Men än, än är det vinter här!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-26 13:29



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det är
längtan där
som håller en
uppe så gott där...
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP