Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
del av ett samtal om navelskådandets resultat..


Självbegrundan




I navelluddets katakomber

finner vi i djupen

blott vårt avskalade jag

rester av den yta

som sammanhåller vårt elända

tidsbestämda hölje




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 430 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-26 14:20



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Snyggt!
2013-02-26

  Anoo Niskanen VIP
Tankeväckande.
2013-02-26

  walborg
Vi behöver varandra vi människor
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer