Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntan är gjord

solen ljus tillsammans
med snön

som en kraftpil trängs det vita in i ögat
fångas och lagras

tanken är rätt tom
efter mörkret

mörkret som gjort slut
på orken hos vissa

ögat längtar till en
ny chans

att fånga och lagra
det ljusa

törstig väntar jag
på mättas och fyllas






Fri vers av Fräkniga svanen
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-26 21:05



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Så fint om väntan med längtan.
2013-03-06

  Ulf D VIP
Fin och ömsint hyllning till det som komma skall. Och enfaldigt tänker jag på våren och värmen. Men det kan vara så mycket mer efter mörkret.
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Fräkniga svanen
Fräkniga svanen