Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saliga trådar

Du saknas mig


mecenat från det uppväckta



bara dra ifrån mig mitt i upptäcks
färd.

tänker inte tänka tanken högt

tvetydigt

inte rättvist det som andas
äkta litteratur


ville hon smeka andra delar än
de sidor böcker vänder sida för


ville hon klä sig naken inför vinden

visa sin skönhet i ett köttsligt knappt
begär

sin elegans på andra platser än
de förevisade


ja. Hon ville drömma geniets bakgrund
till gestaltningar av behoven

otillfredsställda.


Lyckan ägde henne. Då. Likt nu.

tappade aldrig trådarna till verklighet


glöm mig inte du som slutat lyssna.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-26 22:22



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Jag gillar det lite fragmentariska och svårtydda som bjuds här. Känslan i min läsning är som spänningen då man hoppar mellan isflak.
2013-02-27

    ej medlem längre
härlig där tankarna går till konsten och livet i samband, lusten i det, drömmarna
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP