Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilderna



I knölar. Ihopvirade lögner.

Ser du. De har rullat dig i snön

tomtebloss på. Dina vänner dansar
runt dig. Du ska sjungas ut nu

din tid är förbi. Traditioner kortvariga


han med empatin frågar mig om
jag vill.

Tvekande ser jag stilla på. Hur de
dödar dina lögner

frågar om jag vill. På eget sätt

rullar jag ut dig. Ber dig om en
sak. Kan du vara ensam och se
mig rakt in i ögat.


Som då. Lägger dig platt

och gör det på riktigt nu.



när du så gjort stampar hon sönder
hjärnan så innanmätet

sprätter. Jag lider och vill gå där
ifrån,


Vill alltid bara gå.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-27 09:42



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Många bilder. Exponerade i och över varandra och leder vidare till en ny bild. Fascineras av öppningsradernas bild av granen - någonting fängslar mig här. Slutraden känns verkligen dubbel: som ett tvekande och ändå definitivt.
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP