Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din dotter II


Hon springer, gasellikt
i cirklar
omkring dig
Hon är du!
och ändå inte
och själva tanken skrämmer
påminner
om en flykt
allt för stor
att begära




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 147 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-27 10:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket starkt skaldat ! GILLAS
2013-02-27

  Marianne Räf
Bra, men jag förstod inte
riktigt slutet. Hoppas du
mår fint! Kram,
2013-02-27

  Anoo Niskanen VIP
Så bra skrivet!
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife