Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No title

 

 

 

 

En poet jag ser

bokmärkt

uppmärksammad

en talang utan gränser

 

 

Jag ser dig ofta

men mest

mellan raderna

ser hur du kämpar och försöker

stå emot smärtan och tårarna

 

 

När dina mjuka toner ljuder

på det tunna pappret

väcker du känslor 

som griper och berör

imponerar och

fascinerar

 

 

Mitt i det vackra

alla dessa

tomma mellanrum

som fylls ut

av det outsagda

som säger mer än

raderna

 

 

jag vet

hur det är

att vara

mellan

raderna

 

 

jag ser

jag hör

 

tårar

saknad

 

skrivna

av

din

penna

 

med

 

osynligt

 

 

 

bläck

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 367 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-27 10:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så otroligt bra text - bravo..
2013-03-12

  Chawa VIP
Vackert fångat poetens känsla och förmåga till det outsagda... Så som du berörs - berörs läsaren här. Såå fint! :)
2013-02-28

  Lars Hedlin
Applåder för en mycket bra text!
2013-02-28

  Tino
Ja du Nina! Grym jävla text. Gillar din stil och upplägget!
Finns inget mer att säga, givetvis en klar favorit!
Personen du skriver om lär vara tagen
2013-02-27

  Angel of love
Fantastisk...
2013-02-27

  Heikki Hellman
Tycker genast, vid första läsning, mycket om dessa rader. Upprepat, de blev ännu bättre! Du kan.
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H