Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisont

 

 

 

 

 

seglar på

ett moln

av lycka

hopp om

framtiden

ljusaste

drömmar

pärlband

av kärlek

 

 

 

snavar

faller

 

 

 

hårt ner i

bottenlös

avgrund

iskallt

mörker

tidlöst

kedjad

av sorg

 

 

 

sneglar

uppåt

 

 

 

skymtar

strimmor

av strålar

horisonten

hoppet

ljuset

 

 

 

bländar

mig

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 521 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-02-27 11:02



Bookmark and Share


    maija tuori

Så vackert .
2013-03-06

  Chawa VIP
Livets berg-och-dalbana.
Ingenting varar för evigt
varken glädje eller sorg...
Här strålar ljus som kommer åter.
Hoppfullt fina ord som jag applåderar!
2013-02-28

  Lars Hedlin
Mycket fint
2013-02-28

  Isabelle J
Hur fin text som helst mamma, bra beskrivning av både ljusa och mörka stunderna man har i livet.. <3
2013-02-28

  Tino
Vilken fantastisk text, är helt mållös!
Så kort enkel, samtidigt så otroligt kraftfull!
En text du kan vara väldigt stolt över!
Ditt slut ger hopp!
2013-02-27

  Angel of love
En väldigt vacker och varm text!
2013-02-27

  ResenärGenomLivet VIP
Fin text om livet...hur det ofta är...
2013-02-27

    ej medlem längre

livets upp och nergångar ...

en balansgång

av gläde och sorg, aldrig hopplöst dock ...
2013-02-27

  bittemi VIP
En vacker dikt!
2013-02-27

  Heikki Hellman
En vacker tankens harmoni råder i din text.
2013-02-27

    ej medlem längre
fängslande vackert å enkelt.
2013-02-27

    ej medlem längre
en vacker text..
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H