Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäll


Via storslagen tomhet blir du som
vita ark om vintern,

de krispiga tonerna anas i konturer

jag har böjt mig ner och dragit
dig i tröjan. Ett skott av Kungsängs
liljan sticker upp. smeker de grått
rosa. Skönheten äter mig,



i kast av frustration


Du går med mig. Bredvid. Genom
leden. Den du granskat många
kvällar via kartor.

Du går med mig genom det väl
planerade

Utan att ett enda steg delats.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-27 12:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
verkligen verkligen bra bilder i den här. vi-na i första strofen. fjället, kartan, liljan, tröjan. berättarjagets betraktande i kylan. sista raden. så bra.
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP