Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
?


Jag kan gå nu

Försöka förklara.
Säga att det gick åt helvete,
för både dig och mig
och honom.
Och att sådant händer.
Så snälla lämna mig eller välj mig.

Försöker försvara,
mig själv och honom.
För din tunga hugger med ord.
Jag blundar för jag vill inte höra,
men mina öron följer inte med.

Försöker förstå.
Hur jag kunde.
Hur du kunde.
Hur hans samvete var som bortblåst.
Vi gav oss in i leken. Vi klarar inte av den.
Vissa ofrivilligt,
mest du.

Jag kan gå nu.
Jag kan lämna er.
Det kommer vara,
som om en storm drog förbi,
rörde om,
krossade det som redan var i bitar.
Mitt hår kommer vara trassligt.
Mest på grund utav blåsten.

Jag försökte förklara,
försökte försvara,
försökte förstå.
Jag lärde mig inget.
Inte av er två.




Fri vers av riverenvackerdröm
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-27 14:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
dessa två andra, verkar gå om miste om mycket, utan att själva inse det, d.v.s. dig.
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

riverenvackerdröm
riverenvackerdröm