Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasor av tid


Fobier flödar festligt farligt förbi
frenetiska farleder

fasliga förnimmelser fångar


faran. Byt bokstav. Bli bitande
bestialisk

Be böneutroparen bjuda billiga
bananer


Anar annorlundaskapet anornas
apvärde


Ge upp. Nu var det över. Nu
kan Friheten sökas efter.


Jag tycker inte alls att Sverige är
kallt för det finns ingen kyla bara
dåliga kläder.

De bevingade orden uttalades på
en s.k. Kurs av högerläkare med
enbart gränser.

De nyss utbildade anhängarna av den
amerikaniserade varianten av KBT


valde att få något rött i ögats kant
som de behandlade med


beteendemodifiering nästföljande
dag


Dr Phil vinkade genom en webb
till den lilla gruppen invid


Norr Mälarstrand. Tillställningen
var betald av läkemedelsindustrin

det syntes längst ned på vimpeln

i guld ingraverat.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-27 14:32



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Även om de missbrukas eller överdrivs så tycker jag de bevingade orden är så sanna som något kan bli. Dvs kylan skapas av hur vi behandlar oss. Och du visar själv hur bra det kan bli att byta kläder en bit in i dikten...
2013-03-01

    ej medlem längre
kul början. skrattar högt i kontrasten mot det helkrassa påståendet om sverige. som att skriva upp pss som varva upp, värma upp, stämma instrumentet
2013-03-01

  Stefan Albrektsson
Ha ha ha, inledningen är nästan manisk! Tills "Ge upp!" - där blir det bitskt som en välmotiverad alligator med blodvittring!!
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP