Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en bitterfitta


Ett möte






ibland har jag
mardrömmar
om henne

gift, sa hon
det är inget man blir
det är något man tar




Fri vers av Christine Sabel
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-27 17:04



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ja verkligen en bitterfitta.

2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel