Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Replik på det citerade



Den av skam fyllda

hon mindes hans fjäderlätta steg


Raka själ. Saknades mörka gångar.
Hemligheter smutsiga.


Det svåraste att acceptera kan vara
repliken av Nicholson, i bilscen,

" det finns de som mest haft dagar
med pastasallad vid sjöar"

långa räckor av pur glädje,


Skam vill möta skam. Om inget
hittas projiceras avskyn fram.


Som om de inte bara kan låta
den kämpande människan få vara.

ifred. Få vara stolt lite grann
ibland.





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-28 00:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skam vill möta skam. Om inget hittas projiceras avskyn fram. ,,, vilken granat!

2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP