Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla textraden

Sjung det en gång till

där fanns ett sken av något
evigt

Med tvekande rörelser stannade
mitt förstånd där,

I efterlängtad överraskning färgas
kind och omgivning i skalor nya

då stilla vägrar

" det eviga bär sig självt -

inte nöta på det sköna "

sitter i en designerstol från
Wegner


formen smeker oss. Vad är att äga ?





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-28 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP