Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns energi


Det finns energi
i en konflikt som man
bör ta tillvara

En bister sanning

pensionen påminner
om a-kassan.




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-01 12:11



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Ja, bra!
Och deras kuvert och papper brinner alldeles utmärkt (om än lite kort).
2013-03-03

  Daniel_78 VIP
kallas det något speciellt det du gör,
en sådan avslutande parallell vändning?

jag gillar detta
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP