Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar.....

Dag efter dag

Sitter jag och tänker
Tänker på dig min vän

Vän som jag aldigt sett
Sett i verkligheten

Verkligheten är på riktigt
Riktig är ju vår vänskap

Vänskapen som vi har
Dag efter dag




Fri vers av Lilian (Gullan) gustafsson
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-02-22 21:46



Bookmark and Share


  Bysmeden
Under smedjans tak vill den svarte smeden kyssa dig...!
2006-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Lilian (Gullan) gustafsson
Lilian (Gullan) gustafsson