Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad tankaform Fittan på en staty här i vår by, ni missar inget


Ve dig, man

 

Ve dig, man som rör

vid mitt innersta inre

Oron som somnat

 

Nervbanor impulser hör

Så lyhörd, så satans skör

 

 

Hör mig, du som vet

hur dårskapen bekom mig

Låt isen ligga

 

Längtan till fjärran nordost

Evig frid i permafrost

 

 

Droppar av värme

formar forsar av frihet

Frestande försåt

 

Sunnanvindens mjuka pust

Strålar spelar, kittlar lust

 

 

Väck ej demonen

Skär då hellre av min hals

Påla mitt hjärta

 

Klyv mig som en furustam

Se hur saven ångar fram

 

 

Vid mitt pentagram!

Du gör det för att du kan,

om du är en man

 

Drick mig då, du utan skam,

offra Satans svarta lamm!

 

 

 

 

 




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-01 22:14



Bookmark and Share


    tramp
Mäktigt med stor tyngd (Bra) !
2013-03-02

    ej medlem längre
Underbar!
2013-03-02

    ej medlem längre
en mästerlig text som
rör på sig då man läser..
2013-03-02

    ej medlem längre
En fantastisk text som förflyttar mig i tid och rum.
2013-03-01

  Madeleine Richter
Arkaisk text och sensuell
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP