Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän som dog alldeles för tidigt


Livet har både sorg och glädje...

 

Livet har både sorg och glädje.

Livet har både kyla och värme.

Livet har både mörker och ljus.

 

När jag hörde om Din bortgång,

kände jag sorg, kyla och mörker.

 

Det är så orättvist.

Vissa överlever…

Vissa dör…

Det är konstigt,
det är jobbigt att hantera.

Det finns ingen - logik…

 

Jag kommer att minnas Dig

och alla underbara middagar

med skratt, vilda diskussioner och vänskap.

 

Med stor glädje, skön värme och underbart ljus.

 

Tack för att vi har fått vara Dig nära.

 

Du lever vidare genom Din familj och

framför allt, genom Dina underbara barn.

 

Tack Cilla!

 




Fri vers (Fri form) av Den gamle
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-02 12:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en vacker hyllning av din vän..
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Den gamle
Den gamle