Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så van

så låg hon där

så van

vid tyngden

andedräkt av opecifik
karaktär

ord

ur en mun
utan namn

hon ser på honom,
genom honom

på andra sida
ligger livet

men här,just nu
ligger endast hud och ben

finns det ett
hjärta som slår?

ja,men inte
hennes




Fri vers av Myself
Läst 254 gånger
Publicerad 2004-08-12 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself