Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sängliggande frustration


Vita lakan mot lena kurvor.

Färgglada sömmar som enda beklädnad.

Detaljer i onödiga tygstycken.

Ostyrigt hår över bar hud.

Tystnad som användbar rekvisita.

Längtan vilandes mot kudden.

Tomma intet fullt av framtid.




Prosa av Ericafika
Läst 578 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-03-02 19:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sju meningar jag från och med nu bär med mig, ah, jag snor dem helt enkelt.
2016-03-14

  filosofian
Riktigt riktigt fin. Än en gång, känner igen mig.
2013-09-18

    ej medlem längre
Målande och väl valda ord, känns välarbetat. Riktigt bra!
2013-03-05

    dreamoflife
Så bra!
2013-03-03

    ej medlem längre
så jävla fulländat.
2013-03-02

  Aftonvännen
Jag gillar verkligen vart du vill komma här, och inledningen höjer, den är fantastisk .. men det känns inte klart och det saknas ett flöde genom texten.
2013-03-02

  stefan.g
Fantastik skriven text som bara osar poesi. Mycket sköna ord som jag nu fick ta del av. Tack för läsningen!!!
2013-03-02

    ej medlem längre
fint vävt!
2013-03-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
du beklädar orden målandes upp fagra vyer
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ericafika
Ericafika