Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt gör bara ont


Allt rasar och bygger upp sig själv igen och rasar och bygger upp sig själv igen och rasar och bygger upp sig själv igen och rasar och
Jag rasar och bygger upp mig själv igen
Gång på gång
Känner mig så jävla skör
Kan inte ens öppna en flingförpackning utan att vilja gråta
Klänger mig fast vid N som om han vore allt
Fast han är ju också allt
Men jag vill inte att han ska behöva vara allt på det sättet
Vill inte känna mig ensam på ett stort hav när han inte är hemma
Vilsen bland andra människor när han inte är med
Vill vara stark igen
Vill inte ha ont i magen och diffusa symtom längre
Vill fortsätta förbättra mig, ta hand om mig, förändra mig
Inte känna mig så sjuk och nedkörd
Mentalt misshandlad och fysiskt instabil
Vill sova bra igen
Inte känna oro så fort det är tal om att gå och lägga sig
Vill inte behöva ta ett gravtest bara för att se om det skulle kunna förklara någonting
Vill lämnas ifred med min utmattning
Inte behöva åka till akuten
Kanske ha flera åkommor
Helvetesbråka med mamma
Jag har inte utrymme för något av det
Inget att sätta emot
Jag är så naken, för jag har klätt av mig alla mina skal, måste det
Och då gör allting ont
Allt gör bara så himla ont just nu




Fri vers (Prosapoesi) av Ericafika
Läst 576 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-04 11:22



Bookmark and Share


  filosofian
Haha förlåt, kommenterar på typ alla dina texter nu men de är så jäkla fina.
2018-05-08

    Lars J
Starkt att dela denna dikt det visar på styrka och mod och det räcker långt när man behöver resa sig igen, bra diktat!
2017-01-04

  ULJO
Ta hand om dig vännen
2017-01-04

  Per Drysén
En sak som inte gör ont är din benhårda vilja att läkas till den du är. Jag ser hopp i din välformulerade kria.
2017-01-04

  Valter Örn VIP
Ingenting är statiskt. Allt ordnar sig. Oftast till det bättre.
2017-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ericafika
Ericafika