Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sån som du

Jag vill ha en sån som du. Åh vad jag vill ha en sån som du.
Jag vill ha ett leende som ditt en tisdagseftermiddag när paltkoman tvingar sig på.
Jag vill ha ett leende som ditt tillbaka när jag grimaserar på grund av paltkoman som tvingar sig på.
Jag vill ha nervkittlande konversationer så som de jag har haft med dig om och om igen.
Jag vill leka med orden och vara helt ärlig med en sådan som du som är likadan tillbaka.
Jag vill bli utmanad av den busighet, kvickhet och värme som du utstrålar.
Jag vill att någon som du ska vara så nyfiken på mig att jag känner hur alla andra rinner av mig.
Jag vill bli charmad brallorna av mig av en sådan som du även om just du inte är till för mig.

Du är visst till för någon annan men jag tackar dig ändå. Tackar för de leenden du framkallade i mitt bleka och svaga ansikte igår. Och för den motivation du ger mig att hitta någon som du istället för någon som han. Och för det hopp du ger mig om att det kanske finns flera sådana som du där ute i framtiden.




Prosa av Ericafika
Läst 311 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-02 21:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En innerlig längtan skrivet med livfullhet och busigt, gillar!
2013-03-05

    ej medlem längre
jag hoppas att det här inte tas för hårt, men jag känner att det är ett slags prinsessig bortskämdhet i den här texten. Varför inte försöka vara den som är på det ena och andra sättet istf att bara sitta där och bli road. som om det bara handlade om att finna en sådan, sen är allt klart. Är det så enkelt? skulle inte tro det.
2013-03-05

  Jeppe
Du bjuder in oss läsare i ett ögonblick som jag tror alla varit/vill vara med om. Fint!
2013-03-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart vacker i både gullighet som ömsinthet, samt förhoppfullhet
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ericafika
Ericafika