Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moln skingras

Jag ville åt något och detta
något var greppbart

minns ni. Klart ni gör.

Den lilla flickan. Pojken.

står på tippande stol
sträcker sig i trots. Vet att
drömmen är nåbar

Ser ni fotvalven. Klart ni gör

spända som fiolsträngar innan
brist


där är mitt enkla jag

förtvinat trotsigt. Mitt jag.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-03 12:52



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Ja, jag minns och ser. Klart jag gör - när du målar det så tydligt utan krusiduller!
Jag gillar dessutom det, i mina öron dubbeltydiga "brist". Hade förväntat "bristning", men du använder "brist" ... och plötsligt hör jag: avsaknad, knapphet.
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP