Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I välmående, glädje och lust!


Livets kraft

 

När din värld
är i spinn

flyter liv
i balans

fritt strömmar
inomkrafts iver

förenad är längtan
med avsikten
och stunden


Du är
hel

den du kom för

i ditt livs
karusell

 

© Chawa 2013




Fri vers av Chawa VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2013-03-03 12:55



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Åhhh... en sådan klok o tänkvärd dikt... väl att sparas i ordspråksbokens skattkammare...!!! Genom Dig är mitt Liv i flow NU...!!!
2014-02-21

  Ljusletaren
"Flyter liv i balans*
Ord med fin dubbeltydighet.
Mycket bra/ kram
2013-03-20

    ej medlem längre
Gott flöde
om
gottflöde
2013-03-17

  Piann VIP
Så upplyftande och vacker dikt.
2013-03-11

  ULJO
En stor applåd för denna fina text
2013-03-08

  Tino
När jag läser texten känner jag mig fulländad, applåder
2013-03-06

  Sunlight
så underbart upplyftande strofer,
härligt skrivet

läser gärna om igen - bokmärker!
2013-03-05

  sommarmoln
En insikt som dröjer sig kvar inom...
2013-03-05

  Siggesdotter
Fint flyt och spinn i denna livsbejakande dikt :-)
2013-03-04

  agneta pichler
som en frisk fläkt
kom din dikt för mina
ögon..

vavckert

tack
2013-03-04

  Nina.H
Renande vågor flyter i dina vackra
strömmande ord, så underbart!
2013-03-03

  Eva Helene VIP
Strömmar kraft ur dina ord. Fint!
2013-03-03

  poetryGirl
som vårens starka livskraft
2013-03-03

    ej medlem längre
Underbara är dina ord om livskraften.
2013-03-03

  Bibbi VIP
Applåd!
2013-03-03

  Lars Hedlin
Bra ord som ger kraft!
2013-03-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
livsbejakande insikt
2013-03-03

  ResenärGenomLivet VIP
Fina framåtdrivande ord...
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP