Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han föreslog



Han föreslog
att man skulle elda upp
pensionsbeskedet

Hans generation
är lurad och för nästa
blir det bara värre




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-03 17:08



Bookmark and Share


  sommarmoln
Kan endast instämma!:)
2013-03-16

  © anakreon VIP
Som du säger blir det bara värre sedan. Vi har levt i en lycklig parentes, det är den tragiska sanningen.
Calle
2013-03-08

  catharina.jerbo VIP
äh. pengar är iaf bara överskattat ;-D
2013-03-03

    ej medlem längre
urk.
2013-03-03

  aol
en ruggig sanning,
2013-03-03

  Stefan Albrektsson
Talkin' to me?!?

Ja, tyvärr är det nog så - vi kommer nog inte ens ha pensionsbeskeden att elda med.
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP