Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våg



Som en våg

av tacksam drift


Rullar jag fram

på öppet hav


Tacksam för friden

att få vara


en del

av det stora


Med fria horisonter

till Måsars ski

under klarblåa himlavalv


Förs jag

av solvarma vindar

framåt


Glittrar åt solen


Driver

i riktning




mot nya land




Fri vers av Schizooliza
Läst 427 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-03-03 18:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart fin !!!
2013-04-16

  Heikki Hellman
Vad en härlig, luftig och rymlig havsbeskrivning! Gav mig ett gott humör!
2013-03-08

  Lejonhjärtas poesi
Se det lilla som en del i ett större sammanhang och härligt är att kunna flyta med. Jobbigt är att alltid simma motströms och även en stillsam våg möter nytt land.
2013-03-03

    ej medlem längre
Känner livskraft i dina ord. Härligt.
2013-03-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
härliga vågsliga frihet
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza