Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark är svag

Den svages största fiende är den starke

Den starkes största fiende är sig själv

Den svages bästa vän är andra svaga

Den starkes bästa vän är




Övriga genrer av A.F.M
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-03 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M