Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del ur kapitel "Frostflykt"


--

Jag behöver dig
Som inte är där
Jag överöser dig
Som inte vill
Jag tar inte emot
Om du överöser
Jag attraheras
Om jag inte får
Du attraheras
Om jag inte behöver
Som om ensam
Allt funkar
Om det är så
Ensamma tillsammans
Det betyder något
Om det inte funkar
En spricka,
Ett frö
Som jag inte behöver
Du behöver
Det är ok att vara själv
Om man valt det
Och inte lämnats
Överösts




Fri vers (Fri form) av fabiang
Läst 407 gånger
Publicerad 2013-03-04 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fabiang
fabiang