Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del ur kapitel "Frostflykt"


--

Min hjärna poleras
av ett curlingteam.
Pucken ska glida igenom
de nypolerade synapserna.
Stanna i den röda ringen.
Det är så
jag vill ha det.

De är så gulliga. Så charmiga.
Kämpar så livligt, skrattar så
oskuldsfullt.
Som om det
aldrig tog slut!
Som om det fanns
en pokal att vinna.
Jag deltar, sköter mig.
Skräpar inte ned.
Bara ibland.
Men det är min lilla
hemlighet.
De har så höga tankar om mig.
Jag vill inte svika dem.




Fri vers (Fri form) av fabiang
Läst 154 gånger
Publicerad 2013-03-09 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fabiang
fabiang