Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
PGA att vi lever i nuet.. Flotten är mitt bröd, vi bakar..


Skäms över mig själv

Min gladio klyver dig nu

Kvinna släpp hatet låt kärleken uppstå slappnaav..

Jag hatar dig så mycket..




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 546 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-04 21:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA mycket befriande också...
2013-03-05

  agneta pichler

starka ord

jag instämmer..
2013-03-05

  Tarantaran
Bellissima!
bra bakat..molto
davvero in verita
verace veramente
vertiero..vero
2013-03-04

    WbJ
gillar,Federico ..forte davvero.
2013-03-04

  Angel of love
Starka ord, men det behöver komma ut ibland...
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano