Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ellen..limerick




Så var det den troende Ellen
som låg och bad under fällen
Ge mig en karl
som pengar har
så att det blir shoppingtillfällen




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-23 08:47



Bookmark and Share


    Cajsa
Bra skrivet!
2006-02-23

  Anders P VIP
Bodde hon möjligen vid Dellen?
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg