Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del ur kapitel "Frostflykt"


--

Där och då -
hon,
och jag.
Fönstret
diset
natthimlen,
stjänorna.
Jag lyfte det.
Uppåt.

Atmosfär i virvel,
konflikt i start.
Atmosfär i blås,
konflikt i start.
Hon rusar upp
kastar ner den,
golvsplitter,
glasgolv.

Stjänor i fönster
stjänor i atmosfär.
Hon går.
Raskt,
vindpust,
vinddrag.
Jag är kvar.
Hon stänger dörren,
jag är kvar.

Atmosfär i vakuum.
Utanför; regn.
Utanför; vinterstjärnor, kyla.
Utanför; hon.
I rask vandring.
Innanför; jag.

Jag går.
Raskt.
Innanför,
obemärkt,
stilla.




Fri vers (Fri form) av fabiang
Läst 185 gånger
Publicerad 2013-03-05 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fabiang
fabiang