Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild. Livets öden är oftast inte att pronostiseras.


ENSAMHET

Ensamhet, ett skede i mitt liv,
allt det som blev kvar efter dig!
En tanke om dig,
en sång jag sjunger till dig,
tider som inte levdes tillsammans,
stunder som inte upplevdes mera.

Ensamheten är
alla vackra outtalade ord ,
kärleksbrev, blanka, icke sända,
inga kramar, inga kyssar mer,
din definitiva frånvaro,
tiden som jag inte kan älska.

I ensamheten
solen har dykt bakom molnen,
det råder en ständig skymning
saknadens tårar rinner på kinder,
tacksamhets tår, varm och större,
jag vet, jag älskar dig!

© Heikki Hellman 2013-03-05




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 430 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-05 08:08



Bookmark and Share


    sunnanvind
Saknad är något som endast kan delas med en själv. .. saknaden och sorgen är unik och bara den som saknar och sörjer vet hur det känns och vad sker inom när man inser att man aldrig får återses. Att skriva och på så sätt synliggöra smärtan för andra men i första hand för sig själv är gott för själen som gråter!
2013-03-07

    Annika J
Den som en gång älskat , och älskar är aldrig ensam. Att älska är att investera i livet och den som gör det skördar tacksamhet. Och tacksamhet är ett gott sällskap i ensamheten.
Intressanta rader om levandets risk och rikedom.
2013-03-05

  Chawa VIP
Fint om saknaden till den man älskar...
2013-03-05

  Änglaögon
Sorgsna vackra rader.
2013-03-05

  Palett
Sorgesamma ord om saknad och ensamhet, ord som känns i hjärtat !
2013-03-05

    maija tuori

Koskettavan kaunis ...muistot ovat jotka meitä kantaa ,meille voimia antaa...
2013-03-05

  Maj-Lis VIP
Svår är känslan av ensamhet
Varmt och fint skrivet
2013-03-05

  M M Mannheim VIP
Ja i ensamheten kan man uppleva mycket som man saknar. I den ensamheten kan man uppleva så att man inte är ensam för man har minnena.
2013-03-05

  Nina.H
Stark och ärlig definition om
ensamheten som berör..
Bra skrivet!
2013-03-05

  walborg
Fint om stor saknad
2013-03-05

    ej medlem längre
Tomheten,tystnaden,något man aldrig kommer ifrån,det är ständiga påminnelser.
2013-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman