Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Erotiskt kontor 1303


Uppmärksamhet

Uppmärksamhet

Hej, sa jag till Marie Ann
när vi var på väg till ledningsmötet,
tåförstärkningen har vrängts på din strumpa
-Oj, tack sa du
Det där ser inte snyggt ut!
Försökte sen att vrida
den mörka delen rätt
Ropade sen: Det går inte,
den sitter ändå snett!
Det var väl dåligt, för strumporna är nya
och dyra var dom också.

Rodnande mumlade jag till svar,
någonting jag inte minns.




Fri vers (Prosapoesi) av Stigi Skog
Läst 179 gånger
Publicerad 2013-03-05 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog