Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste

 

 

 

 

 

blöt puss

varma kramar

ögon som gnistrar o glittrar

vilda hopp och skutt i kullerbyttor

energier som spritter i hela kroppen

omöjligt att stoppa denna framfart

en solstråle så bländande utan

minsta skymt av regnens

gråa moln

 

 

 

glädjen

lyckan till allt

skrattet som smittar

omöjligt att stå emot bubblet

leende som når rakt och hela vägen

in i mitt ömma modershjärta

värme som göder en växande

stolthet utan gränser

kärleksfullt

fritt

 

 

 

sånger

fina du sjunger

din röst är vacker och skör

glöder in och smälter mitt hjärta

omöjligt att stänga ute i allt brus

humor i varje skrattande mening

lätta ord att höra

får mig att le

i allt bus

 

 

 

 

finns det något vackrare

 

 

 

 

tack

 

mitt lilla vilda barn!

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nina.H
Läst 815 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-03-05 12:25



Bookmark and Share


  in effigie VIP
Ljuvligt om livets vackra....en del av det stora undret
2013-03-13

  Fairytailgirl
Så fint och målande skrivet...Känner igen den där bekymmerslösa glädjen som endast ett barn kan utstråla på ett sådant naturligt sätt....
Barn är verkligen underbara och en stor lycka i livet för oss människor!!!
2013-03-11

  Lejonhjärtas poesi
I sanning är en moders kärlek så vacker kärleken någonsin kan bli.
2013-03-11

    ej medlem längre
Mycket varm och fin och dessutom det vackra ledmotivet till Forrest Gump som ljudklipp :)
2013-03-09

  Bo Himmelsbåge
Härlig moderskärlek till sitt älskade barn! Grattis till mest bokmärkta denna vecka! kram
2013-03-09

  Eponine
Så fint, känner kärleken genom dina ord.
2013-03-08

  Tino
Mest bokmärkta denna vecka ;)
2013-03-07

  ResenärGenomLivet VIP
Varma, underbara ord...jag ler stort...:-)))
2013-03-05

  Änglaögon
Fint och med hög igenkänningsfaktor...
2013-03-05

  Chawa VIP
Åh det fullständigt sprutar av varm och ljuvlig moderskärlek!! En dikt man blir glad av! :)
2013-03-05

  Tino
Här får man ett leende på läpparna, älskad som alltid!
Bokmärkt
2013-03-05

  Heikki Hellman
Härlig son, kärleksfull, älskvärd mor!
2013-03-05

    ej medlem längre
underbar text - underbar mor - lyckligt barn - livet går inte i repris och det verkar du ha förstått väl min vän..
2013-03-05

    ej medlem längre
Blir varm i hjärtat av att läsa din underbara dikt.
2013-03-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Kärleksfull text...barnen skänker oss så mycket glädje och kärlek...fint skrivet!
2013-03-05

  Angel of love
Åh underbara barn, de är livsglädjen <3
Väldigt vacker text.
2013-03-05

    ej medlem längre
Vackert och modersömt :) !!!
2013-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina.H
Nina.H