Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En så´n lek...

En man han säger ju så käckt
detta är en lek ej alls nå´t fräckt
jag är under dam
men inte ett dugg tam
för ni vet ju vem jag är: En knekt!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-05 18:24



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Instämmer, mycket fyndigt och bra!
2013-03-06

  Lars Hedlin
Yes mycket bra ;)
2013-03-06

  Michaela Dutius
Orden de rör du lekande lätt
och allt vad du säger blir helt rätt
2013-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt