Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del ur kapitel "Frostflykt"


--

Det underliggande,
stora upphovet,
viljan av att rätta till
orättvisan,
blev falskt mättat.
Av syndabockarnas skrik.

Nu har de gjort sitt.
Den stora arga massan
är klar.
Som om problemet
inte fanns kvar.
En färdigpolerad yta
som steker
från lågan
som inte syns.

I ögonblicket
då avståndstagandet
motbevisat den inomboende
existensen
av det vi hatar
blir vi de nya
syndabockarna.




Fri vers (Fri form) av fabiang
Läst 200 gånger
Publicerad 2013-03-05 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fabiang
fabiang