Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte betalt


Det är som att de skriver ett jävla brev!
rakt ut i offentligheten
Och det är väl inget fel, egentligen
Men kunde de inte använda papper och penna?
Helt sjukt att dra sitt livs historia
i en telefon på en buss
där vem som helst kan sitta och lyssna
Jag har inte betalt för att lyssna till hur olycklig den och den personen är just nu!
Jag har fan ta mig inte betalt för att sitta och lyssna
till vilka ingredienser som ska köpas in
till kvällens hastmiddag
eller vem som ska köpa vad
i couldn't care less!!!
Jag har inte betalt för att sitta och lyssna till
hur risigt någons dotter
sköter sig i skolan
jag har inte betalt för att terapeutlyssna mig
igenom mina medmänniskors
vardagsfrustrationer
Aldrig
att jag har betalt
för att idiotlyssna
på samtal
om hur en kille anser sig vara
trakasserad av snuten
efter att han hamnat i fyllegräl
med grillmästaren
om hur man steker en
hamburgare
Men sådan är nu
en gång för alla
min vardag
Funderar på ett brev till kungen
eller kungen, det får nog bli
någon annan
högvälboren
makthavare
Telefon
Inte i detta fall
det känns inte riktigt som rätt kanal
just i denna stund




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-05 18:53



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
bravisimo
2013-03-07

  Lars Hedlin
APPLÅD..Gillas skarpt
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife