Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens melodi

Glädje fyller luften sprider sig i skyn
strofer av en melodi kvarglömd eller ny
dansar mellan molnen
studsar om och gnyr
tar svängar mellan granarna
gör krumsprång stannar till
hoppar högt och snurrar runt
fastnar i en vindpust
pustar ut och blåser till
sprider sig i virvlar
leker i en gren river av ett gammalt löv
dansar över ängarna
och bort bort över ön
det är våren som sjunger
sin varma glada sång
som väcker allt till liv min vän
får allt att börjar om igen

© Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-05 21:10



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Glädje, energi o härlig känsla i denna vårvinden! kram
2013-03-06

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket glad och fin melodi...:-))
2013-03-05

    ej medlem längre
Vilken underbar vårkänsla du sprider med den här fina texten.
2013-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.