Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loppisfynd - del V



Det är inte enkelt
att gå på skivloppis
ska ni veta
jag talar av erfarenhet
jag har gått i second-hand butiker
sedan jag var femton år
jag om någon
borde veta
fallgroparna
och ändå, det händer
att jag trillar dit
så grymt hårt ibland
kan jag trilla dit
att jag lovar mig själv
gång på gång
att bara sluta
sluta sluta sluta
men tror ni det hjälper
det är inte mycket
man kan göra åt fallgroparna
särskilt inte
när man just brakat ner i någon av dem
nu kan det låta som om
man vore drogberoende
och visst, lite åt det hållet
är det nog
också om skadeverkningarna
kanske inte i första hand
är kroppsliga
utan snarare
ger sår
i själen




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 141 gånger
Publicerad 2013-03-05 22:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife