Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vända sig bort

Man stänger ögonen när man inte vill se
Fäller en tår när man inte står ut
Hoppar över det i livet som man inte tycker om

Nog är det lättare så
Att ignorera problem som om de inte fanns
Andas trots att allt återstår

Glömt för ett ögonblick
Eller borttvingat
Av rädsla för att möta sanningen

Patetiska människor
Snuskiga jävlar

Vänder bort huvudet
Blinkar med hopp om att det ska försvinna då
Ber till en påhittad gud uppe i en tron

I hopp om att alla världens problem ska lösas
Med ett enda knapptryck
Ett knäpp med ett finger

I stället slutar det med blod

En kniv som tvingar sig in
Som drar sig upp
Pressas genom levande kött




Fri vers av Gina.P
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-05 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gina.P