Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför är du så stark

Du stod där på bron
Natten var mörk

Jag är säker på att dina ögon gnistrade
Av tårar som hjälpte dig att känna dig mänsklig

Under en sekund såg du ditt liv
Glida ur dina händer

Ett timglas som tar slut
Eller ett ljus som brinner ut

Natten såg på
Det spelade ingen roll

Den kunde inte berätta
Allt som du kände då

Sekunden som spelade upp allt
Ordet liv som var så oförståeligt

Död som var så lockande
Sekunden som dog ut så plötsligt

De båda fötter som stod kvar




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-05 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gina.P