Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dårhuskontroll





Du ler
Innanför du ser
Det grymmaste sker
- Vi förstör lite mer?



Fortsätt bara med det
Jag vet.
Nej är inte att säga
Bara att krampa mig tyst
Då när någon inte finns
Eller när alla finns
Fast inte här


Jag bara är
en docka utan smink
Så som de andra
Lev som de andra

- Men det går inte! viskar jag
Nej, men dåså.
Då har vi inte tid med dig.

Nästa!






Övriga genrer av meeoorw
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-02-23 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw