Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konterfej, bild


OK!

Vad måste jag först ta av dig
innan du kan få detta av mig
kan du svara nu
på denna frågan du...
Med kameran ta ett konterfej!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-06 05:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs......
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt