Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En politikers död..


Hugo Chavez

Bättre Komunist än facist eller?

Jag tror på empati, rättvisa fast den

Inte finns, men ska finnas




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-06 06:17



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Kommunism är väl lika bra som något annat i dess ursprung. Jesus slängde ut månglarna ur templet! Kan man kalla Honom för kommunist då?
Så jag tror på kommunismen lika mycket som något annat.
2014-12-07

  Lars Hedlin
JA en stark text som väcker många känslor...Men vi är ju som sagt landet lagom här ;)
2013-03-06

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Gillar din text och din kommentar... Tyvärr händer det mycket som är dolt för oss vanliga dödliga...
2013-03-06

    ej medlem längre
En kraftfull människa; jag kommer aldrig att glömma hur Hugo Chavez viftade med handen och yttrade " Det luktar svavel här" efter det att G W Bush stigit ner från talarstolen.
2013-03-06

  Federico Romano
Italienska tidningar talar om förgiftning, USA tycker det är absurda anklagelser, Sverige tiger.. (Sidospår) Reinfelth tycker att vi ska straffa ungdommarna hårdare, ja vi kan väl åteföra agan? Intressant att media skiljer sig mycket mellan olika länder angående samma nyhet..
2013-03-06

  SatansSon VIP
jag tror inte på kommunism.
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano