Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del ur kapitel "Frostflykt"


UTBRÄND

Elektroniken dirigeras av mina ord

alla problemen tycks förmultna under höstlöven.
Jag vandrar elens ström
som åttio procent
ersätter närhet.

Försöker höja blicken mot skyn men
det är blixt och dunder.
Kolpärlor
smyckar
asfaltens
nacke
och jag vill hänga det

runt min hals
men det går inte.
Sensommarnattens
snara
apelsinskyfärgades slut
ersätts
åttio procent av
symfonin

med elektronikresonans.

"bara du kan med dirigerade ord låsa upp mig".




Fri vers (Modernistisk dikt) av fabiang
Läst 526 gånger
Publicerad 2013-03-06 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fabiang
fabiang