Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del ur kapitel "Frostflykt"


KULLERSTEN

Sakta går jag genom
Kullersten med cementerade minnen

När vi aldrig kunde enas
Om vad vi kände
Då jag väcks med ett ryck
Hoptvinad.

Sakta, sakta, sakta går jag
Kullersten, cement

Vi sa något som skulle ändra det,
vi sa något som skulle fylla det
Vi skulle trassla ut vårt trassel,
Vi satt,
Hopptvinade
Där jag går
Genom
Dig




Fri vers (Fri form) av fabiang
Läst 447 gånger
Publicerad 2013-03-06 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fabiang
fabiang