Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara känna mig levande

En konkret syn av mitt mående

Det bara rann ur mig

Ingen ångest

Ingen depressiv tanke

Bara en känsla av att leva


Men å andra sidan betyder det här bara att jag inte är på bättringsvägen

Som jag trodde


Jag frös av synen

Vad hade jag ställt till med?

Nio månader åt helvete

Men jag visste det hela tiden att jag inte skulle klara det länge till

Jag skar mig, men inte för att jag hade ångest

Jag ville bara känna att jag lever




Fri vers av ErikaRoos
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-06 15:04



Bookmark and Share


  entusiasm
Älskar sista raden
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos