Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är en fråga om NÄR? Det verkar ju som att det ska vara vinter länge till! :- P


När blir det vår?

Det lär bli en lång vinter i år.
Blommorna vissnar och vi får aldrig en vår.
Men, man ska aldrig säga aldrig,
för rätt som det e´,
börjar solen, åter att le`!

23/2 – 06




Fri vers av Ariel_the_angel
Läst 561 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-02-23 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariel_the_angel
Ariel_the_angel